Wodans Worsten

Gemaakt door de ambachtelijke kleine slager. Lid van het worstenmakers gilde en vol passie over zijn product. Hij weet waar zijn vlees vandaan komt. Goed vlees is geen kilo knaller maar gemaakt van dieren die een goed leven hebben gehad. Onze slager compenseert de c02 uitstoot die veroorzaakt wordt door de bio industrie door middel van zonnepanelen en het ondersteunen van diverse kleinschalige projecten actief op het gebied van duurzaamheid.

Hoe worden onze worsten gemaakt?

De ultieme hotdog

Vers gemaakte worst van Wodans
wodans food

De beste broodje worst? Het lijkt zo makkelijk, maar waarom is het voor velen dan toch zo moeilijk? Wat is het geheim van de beste broodjes worst van Nederland? Een warm vers broodje (gemaakt door de lokale bakker) met een sappige worst, de zachte bite met stevig vlees en de heerlijke smaak van zuurkool en een vers uitje.

Iedereen heeft een eigen smaak het enige wat wij kunnen doen is de juiste ingrediƫnten leveren. Dit doen we door de bewezen merken aan te bieden. Onze worsten worden speciaal voor ons gemaakt door een slager die bekend staat om zijn kwaliteit. Onze toppings: augurkenblokjes van Kesbeke, Zuurkool van Kramers, gedroogde uitjes van luculles een zacht puntje van de verse bakker of een zoete brioche van Pastidor. En wat dacht u van de sausen? Oliehoorn is voor ons met uitstek de beste, geen fritesaus maar mayonaise, ketchup en een zoete mosterd