Entertainment

Een reizend gezelschap,

Wodan’s organiseert samen met muzikanten,acteurs,verhalenvertellers en collega’s. het reizende gezelschap stand together. Een groep reizende lotgenoten die allemaal het maken van bijzondere momenten als een van de mooiste dingen in het leven beschouwen.

Met wie reizen we samen.

De kinderen kunnen heerlijk rondjes draaien met deze authentieke draaimolen handgemaakt naar het model van weleer. De draaimolen is stoer sterk stevig en voor de kleinste ontzettend leuk maar ook het kind in de volwassenen kan er prima in. De Groene Draek wordt met de hand bediend door een ware Beresterke Viking. Durf jij in te stappen?

De Dames van…


foto van de website www.damesvan.nl

De dames van is een creatieve samenwerking tussen Carla van de Ven en Nienke Posthumus We hebben onze creatieve krachten gebundeld en brengen vermaak, vertier en plezier met de YONI.

De Yoni is een rijdende attractie die tijdloos is. We bieden een act aan waarbij we de toeschouwer meenemen in een wereld van rust, geluid en bespiegeling. De ervaring die de toeschouwer meeneemt kan hij/zij delen met anderen.Voorop staat plezier, spelen, spontaniteit en geluksmomentjes.

Hollow Moon Art

Nelleke Schoenmaker.

Een gepassioneerde Jonge dame. Vol levenslust en creativiteit. Zij heeft een stand met De meest uit een lopende bijzondere juwelen en kleine kunstwerken. Tevens maakt ze kleurboeken die internationaal graag gekocht worden. Wat ons betreft een echte kunstenares met een hart van goud. Als je iets unieks zoekt is dit de plek waar je moet zijn. Ze maakt alles wat ze verkoopt zelf. Haar creaties zijn fantasy georiënteerd maar zeg nou eerlijk is kunst niet gewoon fantasie?

http://www.facebook.com/HollowMoonArt/

Koning Michaelis Admiraal

Koning Michaelis van Lagerland draagt voor uit zijn driedelige sprookjesbiografie De Koning en de Prinses. Ga met hem mee op zijn zoektocht naar de liefde, doorsta met hem de ontberingen van de Verboden Bergen en huiver als hij vertelt over zijn duel op leven en dood met piratenkoning Vlad Ubbin. De verhalen zijn geschikt voor kinderen en volwassenen en vertalen de hedendaagse realiteit naar een magische wereld.

Plan-g muziek.

Een sfeervolle accordeonisten duo die rond zwerft met het reizende gezelschap. Met een repertoire van klassiekers is dit zeker een sfeervolle toevoeging op uw evenement.

Opa’s kunstgebit

Opa’s Kunstgebit, folk met een knipoog!!
Folk is muziek van het volk, dat betekend voor ons dat we vooral zingen over de dingen des levens. Oftewel drank, geen geld hebben en gevangenissen. Het thema liefde lijkt vooralsnog te hoog gegrepen, maar misschien komt daar binnenkort verandering in. We zingen folk uit alle landen maar door Jan’s typerende stem, klinkt het toch allemaal Iers en daar is toch eigenlijk niks mis mee! Ons repertoir bestaat uit liedjes van Woody Guthrie, Bonzo dog doodah band, Hank Williams, Lead Belly, Corries, Fairportconvention, Drive by Truckers, Johnny Cash en nog vele anderen. Af en toe komt er een eigen nummer voorbij, deze zijn geschreven door Jan Klemens. 

Abe de verteller

Verhalen vertellen zit hem in zijn bloed! Dit begon al in de jaren ’90 tijdens de IVN-jongerenkampen, gezellig rond het kampvuur. Sinds 2004 is hij professioneel verhalenverteller. In 2016 werd hij verkozen tot beste entertainer van het jaar tijdens de Fantasy Awards. Hij vertelde de afgelopen jaren op ontelbare plaatsen: Castlefest, Elfia, Gebroeders van Limburgfestival, Nederlands Openluchtmuseum en het Archeon, maar ook op vele particuliere feesten en bijeenkomsten. Ik vertel mythen en sprookjes van de Kelten, Vikingverhalen, ridderverhalen, Griekse mythen, Grimmige sprookjes, Nederlandse sagen en nog veel meer. In totaal heb ik meer dan 350 verhalen in mijn repertoire. Al deze verhalen riepen mij en wilden verteld worden, misschien ook bij u?!