Introductie

Wodans food.

evenementen catering en verhuur

Stap binnen en kijk om je heen, De knusse tent staat gespannen. Het vuur brand warm. Het ruikt heerlijk naar vers deeg. Er staan oude tafels en er liggen hooibalen. Je vraagt je af: wat zal ik doen? Ga ik eten of kom ik alleen even kijken? Wacht…. er gebeurt iets. Er komt iemand naar het midden van de tent en begint zich voor te stellen. Mijn naam is Wodan. Welkom in mijn nederige woning. Ik zou jullie als mijn gasten graag een verhaal vertellen. Een oud verhaal, nog van voor deze wereld. Neem van mijn soep, neem van mijn eten en kom zitten. … Lang, heel lang geleden was er eens een …..

Bij ons gaat alles om De Beleving

Muziek

In onze tent staan diverse instrumenten beschikbaar voor klanten die willen spelen. Zelf maken we graag muziek en proberen we hiermee ook sfeer en gezelligheid te brengen. Zo vinden er hele leuke creatieve muzikale uitspattingen plaats. We hebben contacten met freelance muzikanten die graag bij ons in de tent spelen en als eigenaar vertel ik graag spannende verhalen aan onze klanten..              We willen graag de gezellige plek zijn waar de bezoeker even komt bijtanken.

Food,

We maken diversen lekkernijen en hebben onze specialiteiten. Waaronder de Luikse wafels en de bubbelwafels met ijs We hebben ook heerlijke grillworsten op het menu staan of bijvoorbeeld een lekkere pulled “pork” van jackfruit (vega) of echte pulled pork (bio). Hotdogs laten we maken bij een ondernemer uit Groningen. We dragen er zorg voor om echt lekker eten neer te zetten. Zo hebben we bij de wafels vaak chocoladesaus van echte gesmolten chocolade of bijvoorbeeld echte verse slagroom. We beschikken over professionele apparatuur en hebben onze elektra goed geregeld doormiddel van een eigen stroomverdeler op krachtstroom.

De Stand

is een prachtige middelgrote ronde tent die op oude zelf gevonden en geschilde houten palen met scheepstouw als scheerlijnen stevig staat. Alles is authentiek en zelf gemaakt. Ook de gebrande en gelakte tafels zien er gaaf uit. Het personeel loopt in authentieke kledij rond uit de Viking tijd. Tevens beschikken we over een antieke gerestaureerde bakfiets met grill uit de jaren ’30.      Deze kan heel mooi op zichzelf staan.

Met vriendelijke groet,

Eric Frijn